info@kvam-sistem.hr +385 1 203 2015

Garderobni ormari su u današnje vrijeme postali sastavni dio gotovo svakog radnog, sportskog, školskog i uredskog prostora. Osim što omogućavaju lakšu organizaciju radnog prostora, garderobni ormari imaju vrlo važanu ulogu kada je u pitanju higijena i sigurnost.

Na tržištu postoji širok izbor garderobnih ormara; od standardnih, ormara sa pretincima, sportskih ormarića, jednostrukih, dvostrukih, sa vertikalnom pregradom za odvajanje radne od civilne odjeće, a odabir ovisi o klijentovoj potrebi i želji.

  

Garderobni ormari u našoj ponudi napravljeni su od čeličnih limova, obojani antikorozivnim sistemom, imaju otvore za provjetravanje i zaobljene rubove. Također vrata ormara moguće je naručiti u HPL izvedbi.

 

Osim toga, možemo ponuditi i dodatke ormarima poput: različitih načina zaključavanja, unutarnjih vješalica, nosača i kukica, boje vrata, kosi krov ormara itd.

  

  

Garderobni ormari mogu se opremiti sa puno dodataka koji zbog svoje funkcionalnosti mogu omogućiti neometano obavljanje poslovnih aktivnosti. Tako je na primjer, ormar sa vertikalnom pregradom postao imperativ u industrijama u kojima je radnicima potreban pretinac za radnu i civilnu odjeću. Takav ormar se vrlo jednostavno čisti i održava, te omogućava pohranu privatnih stvari tijekom radnog vremena.

  

U ponudi imamo velik izbor garderobnih ormara, u različitim dimenzijama – za svaki prostor i sa velikim brojem dodataka koji Vam trebaju. Obratite nam se, a mi ćemo pokušati odabrati najbolji garderobni ormar za Vas!

WordPress Lightbox Plugin