info@kvam-sistem.hr +385 1 203 2015

Garderobni ormari dostupni su u različitim dimenzijama. Ovisno o zahtjevima prostora u koji se stavljaju garderobni ormari mogu imati dubinu od 35 ili 50 centimetara. Širina garderobnih ormara dostupna je u većem rasponu dimenzija, od 30, 35, 50 ili 60 centimetara širine.

Tako na primjer model 111 Standardni garderobni ormar, sa jednim vratima dostupan je u širini 35 cm i dubini 35 cm. Ove dimenzije ormara zaista mogu naći mjesto čak i vrlo skučenim prostorima, a mogu pružitI i ono što korisniku treba; sigurnu pohranu privatnih stvari i ispunjavanje higijenskih standarda. Standardni garderobni ormar 111 ima mogućnost naručivanja sa jednim, dvoja ili troja vrata, svaki ormar/vrata za jednu osobu. Osim toga, ormari se mogu međusobno povezivati, odnosno slagati jedan uz drugi, te se na taj način u nizu može stvoriti puno garderobnih mjesta.

  

Nadalje, ukoliko Vam prostor dopušta malo veću dubinu, ali zahtjeva uštedu na širini 116 Standardni garderobni ormar je najbolje rješenje. Model 116 se može naručiti u širini od 30 centimetara sa jednim vratima/ormarom za jednu osobu. Ukoliko postoji potreba za više ormara on se može naručiti sa dvoja ili troja vrata, svaki ormar/vrata za jednu osobu. Ovim ormarom omogućava se maksimalna ušteda prostora, a zadovoljava higijenske norme i pohranu privatnih stvari.

   

WordPress Lightbox Plugin