info@kvam-sistem.hr +385 1 203 2015

SKLOPIVI STOL TIPPER

TIPPER je iznimno funkcionalan i inovativan stol koji se koristi prilikom opremanja konferencijskih dvorana, predavaonica, učionica i ureda. Njegova praktičnost je što se radna površina stola može preklopiti i pohraniti sve dok ponovo ne bude u upotrebi, a dok se koristi sa njim svaki prostor može biti originalan i drugačiji. Dakle, na jednostavan način moguće je složiti prostor ovisno o broju korisnika i događanju.

Kada je radna površina u horizontalnom položaju, noge stola su paralelne jedna sa drugom. Ako ga želite preklopiti radna površina je u vertikalnom položaju, noge stola stoje pod kutom te se na taj način stolovi slažu jedan pokraj drugog i savršeno štede prostor. Noge stola imaju kotače sa kočnicom zbog lakšeg premještanja, ali i dodatne stabilnosti. Stolove je moguće spojiti putem mehanizma za spajanje koji se nalazi ispod stola i vrlo lako se koristi.

Radna površina stola može se naručiti u širini od 120-180 cm, dok se dubina radne površine može naručiti u dubini od 80-90 cm. Osim toga, noge stola mogu doći u „T“ obliku ili „V“ obliku sa krom, sivom, bijelom i crnom završnom obradom.

    WordPress Lightbox Plugin